Wordpress Tips & Tricks

Eroare la conectarea Jetpack la WordPress.com

Pluginul Jetpack permite wordpress-ului instalat pe domeniul propriu să beneficieze de facilitățile oferite de WordPress.com. Dintre care cele mai utilizate sunt: statistici amănunțite, casete noi de widgets, versiune de mobile, diverse îmbunătățiri și altele. Se pot afla toate aici: What is Jetpack?

Pentru a beneficia de toate acestea trebuie ca pluginul să se conecteze la contul de pe WordPress.com. Deci prima dată este indicat să aveți creat un cont pe WordPress.com util și pentru activarea pluginului Akismet.

La conectare pot apare tot felul de erori, una din cele mai enervante este următoare:

Your Jetpack has a glitch. Something went wrong that’s never supposed to happen. Guess you’re just lucky: site_lang_missing
Try connecting again.

Error Details: The required „site_lang” parameter is missing.

Am căutate rezolvări pe net, schimbând codul de limbă, reinstalând wordpress-ul, însă nimic. Totuși există o rezolvare, cel puțin la mine a funcționat de fiecare dată: dezactivezi temporar TOATE pluginurile după care conectarea va merge și totul va fi ok!

Ca amuzament. După dezactivarea pluginurilor și testarea conectării apare formularul în care trebuie să introduci datele de conectare. În acest moment am activat la loc toate pluginurile și am dat din nou conectare. A mers din prima ca și când totul ar fi fost în regulă de la început.

Tags: ,

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: