Culinar / Mass-media / Site-uri personale

Rețete online pe WordPress

WordPress-ul este o platformă complexă pe care se pot realiza o mulțime de tipuri de site-uri. Fie ele bloguri, fie ele site-uri de prezentare, sau mass-media online, WordPress-ul permite administrarea facilă, inserarea de imagini, galerii de imagini, video și audio.

Una dintre cele mai plăcute utilizări ale WordPress-ului este reprezentată de site-urile de rețete online. Aceste site-uri combină partea de blog (opinii personale, idei și gânduri, imagini etc.) cu partea de informație publică: rețetele. Dacă la aceste simple elemente (text, imagini, galerii foto, video) se adaugă și un modul special pentru rețete care să conțină: ingredientele, modul de preparare, timpii, caloriile, numărul de porții, grăsimile, nutrienții și altele, atunci rezultatul nu poate fi decât unul grozav.

Dulciuri fel de fel este un astfel de site. Am folosit o temă (design) profesional, făcut cu grijă și atenție pentru detaliile specifice. Se administrează ușor și are toate opțiunile necesare unui site de rețete online.

dulciuri-fel-de-fel-1

Tags: ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: