Mass-media

Site mass-media pentru o emisiune TV pe wordpress

Biziday este firma ce produce emisiunea Ora de Business de la TVR2 (în reluare pe TVR Info) şi pastila cu acelaşi nume de la Europa FM. Biziday.ro este un site mass-media pentru o emisiune TV pe wordpress.

Designul este creat de GWPTeam.com SRL prin designerul Călin Mureşan.

Pentru acest site am folosit WordPressCMS, cea mai bună aplicație web pentru site-uri mici și mijlocii. Site-ul se încarcă repede, permite publicarea rapidă de informații, imagini și video, permite comentarii și asigură o platformă modernă și plăcută pentru publicarea informațiilor economice și financiare.

Emisiunile sunt publicate într-un player direct de pe site-ul TVR2 din cadrul emisiunii Ora de business. Această soluție, datorată condițiilor contractuale de publicare a emisiunilor TVR pe alte site-uri, conduce – de multe ori – la o încărcare lentă și cu multe întreruperi a emsiunilor înregistrate. Pe de altă parte rularea emisiunilor direct de pe server ar conduce la un trafic foarte mare, greu de suportat de un server share. (ca un exemplu, înregistrarea discursului lui Steve Jobs de la Universitatea din Standford de pe biziday.ro a înregistrat un trafic de peste 800GB într-o singură zi).

Soluția recomandată de noi în astfel de cazuri este publicarea înregistrărilor video pe un canal de pe un server de video sharing (vimeo, youtube sau trilulilu) si publicarea pe sit-ul firmei sau pe site-ul personal a înregistrărilor video prin embedurile livrate de aceste servicii gratuite!

Bizidaz - design

Tags: ,

Un comentariu

  1. Pingback: Site de mass-media specializat pe tehnologie IT pe wordpress | 3Waves.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: