Mass-media

Site de mass-media local pe WordPress

Redeșteptarea Lugoj este cel mai citit și cunoscut ziar din Municipiul Lugoj. Aceste ziar conține informații la zi din Lugoj, Făget, Margina și comunele din estul județului Timiș.

Site-ul a fost dezvoltat folosind WordPress CMS și o temă personalizată de tip responsive dezvoltată folosind HTML5 și CSS3. Prima pagină poate fi administrată separat, casetă cu casetă, putând fi personalizată și modifică vizual din interfața de administrare. Reclamele pot fi puse manual în diverse locuri pe prima pagină și în articole, intercalete printre știri sau în coloanele laterale.

Vechiul site era dezvoltat pe Joomla, o versiune mai veche, ce devenise greu de administrat. Importul a fost realizat folosind pluginuri personalizate ce au copiat întreg conținutul și imaginile pe noul site.

Redactorii au conturi de autori și pot pune text, imagini și video direct de pe tablete din orice locație unde există conexiune Internet (mobil). Astfel publicarea de articole de la fața locului (accidente, conferințe, serbări, spectacole etc.) se poate face rapid, în real-time, cu poze sau video.

Mai jos o imagine de articol din site.

Redesteptarea Lugoj

Redesteptarea Lugoj

Tags: ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: