Culinar

Site culinar de prezentare rețete de dulciuri

blog-culinar-2WordPress este un sistem de administrare a conținutului extraordinar. Permite realizarea de site-uri personale, site-uri de prezentare de produse sau, cum este acest caz, permite realizarea unui frumos site personal dedicat unui hobby delicios: cofetăria.

Dulciuri Fel de Fel este un site personal, un blog culinar în care se pot găsi o mulțime de rețete dulci și foarte aspectuoase 🙂

Pentru realizarea lui am folosit o temă de tip mass-media cu un slide-show în partea de deschidere a site-ului, cu pluginuri ce permit redimensionarea automată a imaginilor. Am adăugat galerii foto, o mulțime de butoane de socializare, publicarea automată pe facebook a rețetelor, comentarii prin facebook și multe alte mici funcționalități ce fac mai ușoară administrarea.

Pentru o flexibilitate ridicată se pot alege rețetele ce apar în slide-show și în casetele de sub slide-show. Căutarea în site se face folosind căutarea personalizată de la Google. Tot de la google am instalat și Google Translate.

Tags:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: