Site-uri pentru firme

Citim întruna. De plăcere – site pe WordPress pentru o editură

WordPress este o aplicație online, un sistem de administrare a conținutului, folosit inițial pentru bloguri. Adică, pentru site-uri personale. Între timp aplicația a cunoscut o creștere în complexitate iar domeniile în care poate fi folosită s-au extins de la simplul blog până la magazine online. La ora actuală pe WordPress se construiesc ziare și reviste online, site-uri de firme, magazine online, site-uri de rezervări la hoteluri și pensiuni, site-uri turistice sau de prezentare a unor instituții publice, sau site-uri de prezentare cărți, ale autorilor și ale editurilor.

Site-ul Cartea de după este un site pe WordPress pentru o editură. Pe el se prezintă cărțile editurii, interesele de lectură ale autorilor și cititorilor editurii transformându-se astfel dintr-un site de firmă (fie ea și o editură) într-un spațiu cultural complex.

Designul este modern, responsiv, cu încărcare rapidă pe telefoanele mobile și tablete. Administrarea permite selecția dintr-un număr mare de tiouri de articole: standard, notă, discuție, galerie foto, imagine, legătură, citat, stare, audio și video. Caracterele mari și culorile pastelate crează o stare prielnică cititului și reflexiei.

Cartea de după

Tags:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: