Organizaţii Neguvernamentale / Site-uri pentru firme

Asociația Free Minds

Asociatia Free Minds a fost fondata in anul 1998 de un grup de tineri. Obiectivele asociatiei sunt educatia civica si promovarea ideilor europene in spiritul unei democratii liberale.

Site-ul asociației a fost dezvoltat folosind WordPress ceea ce permite clientului să-și gestioneze singur site-ul. Astfel poate adăuga noi pagini, noi știri, imagini, fișiere atașate (pdf, documente, arhive, video, audio și altele), galerii foto, player video și audio.

Important pentru asociație este arhiva proiectelor desfășurate. Aceste proiecte pe măsură ce sunt adăugate se arhivează și sunt prezentate spre consultare în arhiva site-ului.

Deoarece asociația lucrează, în mare măsură, cu bani europeni s-a impus încă din faza de proiectare existența unui sistem multilingv care să permită adăugarea de texte în cel puțin două limbi: româna și engleza.

Designul propus este un design aerisit foosind puține elemente în culori simple de albastru, galben și diverse nuanțe de griuri. Sursa de inspirație a fost logo-ul existent.

Asociatia Free Minds - designPentru acest proiect am propus și un logo nou, propunere refuzată deoarece logo-ul existent este înregistrat și se află deja pe o mulțime de materiale. Propunera de design pentru site cu logo-ul oferit este cea de mai jos:

Asociatia Free Minds - propunere design

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: